Formatge del Miracle. Restaurant El Miracle, Santuari del Miracle, Solsonès

Espai Gastronòmic

Trobareu servei de cafeteria i restaurant a les antigues estances de l’alberg de pelegrins, a més de diverses iniciatives gastronòmiques molt lligades a la tradició monàstica: la Formatgeria a les antigues cuines del Monestir, el vi de les vinyes plantades darrera el Santuari i la Ratafia que fem amb les nostres nogueres.


Cuina catalana i de temporada

A l’antic alberg de pelegrins del s. XVI trobareu el Restaurant del Miracle amb cuina catalana de temporada i gaudireu dels vins i formatges fets al peus del Monestir.

Cafeteria

La cafeteria és un espai acollidor on poder prendre un bon cafè ecològic, un refresc, un aperitiu o un bon esmorzar de forquilla i ganivet.
 
Està oberta tots els dies de la setmana, de dilluns a divendres, de 9:30 h a 6:30 h i dissabtes, diumenges i festius, de 9 h a 17 h. 

"Vam parar a esmorzar; simpatíquíssim el personal i una truita a la francesa com la de l'àvia, sucosa i al seu punt. La recordaré temps." Jaume L., Tripadvisor

Productes del Santuari

Al llarg dels últims anys, al Santuari, hi han nascut diverses iniciatives gastronòmiques molt lligades a la tradició monàstica. La Formatgeria a les antigues cuines del Monestir, el Vi que sortirà de les vinyes plantades darrera el Santuari i la Ratafia que fem amb les nogueres que neixen camí dels apartaments. Tot això i altres productes de proximitat ho trobareu a la botiga ubicada a l’entrada de la Cafeteria-Restaurant. 

Emporteu-vos una mica de Miracle a casa! Pròximament, a través de la Botiga online us podrem fer arribar tots els productes del Miracle a casa vostra.
Si esteu interessats en comprar o distribuir el nostres productes enviu-nos un missatge a productes@elmiracle.cat.

Formatgeria

Ubicada a les antigues cuines del monestir hi ha la formatgeria del Miracle, un projecte cooperatiu que des del 2017 elabora artesanalment formatges de llet crua d’ovella. És una producció responsable amb el territori i la seva gent.

En podeu adquirir a la botiga ubicada a l’entrada de la Cafeteria-Restaurant.

Visites sota petició i amb prèvia reserva.

Per a més informació:

Sílvia Soler Torres
Tel. 637 352 581
contacte@formatgeriaelmiracle.com

Visiteu el web de la Formatgeria i seguiu la seva activitat a les xarxes: @formatgeria.elmiracle

"Comida, destaca la amabilidad del equipo y un entorno sorprendente. Utilizan productos de proximidad como el queso de oveja, buenísimo..." Maria N., Tripadvisor
  • ©Marc Ramonet

  • ©Marc Ramonet

  • ©Judit Prat

prev

El Celler del Miracle

Gestionat per Vinyes del Solsonès, neix amb la intenció d’excel·lir amb els seus vins mitjançant una viticultura ecològica 100% respectuosa amb el medi ambient i amb l’entorn del Monestir. A part d’altres vinyes repartides per la rodalia (la majoria ben a prop de Solsona) a l’entorn del Monestir es conrea un xic més d’una hectàrea de vinya de varietats autòctones diverses, totes elles plantades l’abril de 2019.

El Celler del Miracle està situat al soterrani del monestir.

Visites sota petició i amb prèvia reserva.

Per a més informació:

Jordi Molner Canal
Tel. 623 228 803
info@vinyesdelsolsones.cat

Podeu seguir a Instagram la seva activitat.

Es cultiva varietats autòctones blanques com la Macabeu, la Subirat Parent i la Sumoll Blanca (en risc de desaparició). En negres podem trobar l’Ull de Llebre i la Sumoll.